nieuws

Niven Kunz na ster: ‘alles weer bij het oude

Restaurant

Restaurant Niven in Rijswijk heeft een half jaar na de opening direct een Michelinster te pakken. Na een vervelende periode is met de bekroning van Michelin nu alles weer bij het oude voor de jonge topkok Niven Kunz.

Niven Kunz na ster: ‘alles weer bij het oude

Kunz laat in een eerste reactie weten tevreden en blij te zijn met het vertrouwen dat in hem is gesteld. ‘Ik ben onwijs trots op de mensen die bij mij zijn gebleven’.

De jonge topkok doelt op het noodgedwongen moeten sluiten van sterrestaurant ’t Raethuys in Wateringen eind vorig jaar en de opstart van zijn nieuwe restaurant in Rijswijk. ‘Wat er is gebeurd, is gebeurd. Maar ik moet eerlijk zeggen dat mijn vader al heeft opgebeld om me te feliciteren en daar ben ik heel blij mee’.

Kunz vervolgt: ‘De ster is meegegaan naar Rijswijk en alles is nu weer bij het oude. Iedereen werkt keihard aan de opbouw van de zaak. Nu wordt het bekroond met een ster. Ik ben hartstikke trots op mijn personeel’.

Beluister hier de reactie van Niven Kunz:


Bekijk hier de Michelinsterrenoverzichten:

» Nieuwe Michelinsterren 2010

» Vervallen Michelinsterren 2010

» Totale Michelinsterrenoverzicht 2010

Reageer op dit artikel