nieuws

O Mundo kookt voor goed doel

Restaurant

Chef kok van restaurant O Mundo – Baltasar Tieskens – heeft samen met de BN-ers Jochem Meijer en Jochem van Gelder 14.000 euro bij elkaar gekookt voor de Stichting Energy4All. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

O Mundo kookt voor goed doel

Jochem Meijer en Jochem van Gelder zijn beide ambassadeur van deze stichting. Alsof ze al jaren in de keuken en bediening staan, kwamen de tijdelijke ‘hulpkoks’ tijdens het benefiet diner in O Mundo bij ieder gerecht aan tafel uitleggen wat zij voor hun gasten hadden klaargemaakt

Tijdens een benefietavond voor het goede doel organiseerde het restaurant van Hotel de Wereld in Wageningen een speciaal diner, gevolgd door een veiling. De exacte opbrengst bedroeg 14.010,- euro.

O Mundo staat op 87 in de top 100 van Lekker 2010.

Reageer op dit artikel