nieuws

Overval De Visserman in Opsporing Verzocht

Restaurant

De geruchtmakende overval met dodelijk afloop op de eigenaar van restaurant De Visserman in Callantsoog op 20 oktober krijgt dinsdagavond aandacht in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Overval De Visserman in Opsporing Verzocht

De 55-jarige Samir Mosa overleed aan de gevolgen van een overval. Hoe de restauranthouder om het leven is gekomen, maakt de politie pas bekend in Opsporing Verzocht. Feit is dat hij niet is doodgeschoten.

De overval op De Visserman was de zoveelste overval op horecabedrijven. Met als groot verschil dat er een dodelijk slachtoffer te betreuren viel. Bekend is dat drie mannen van rond de twintig jaar betrokken zijn bij de overval. Mogelijk is er een vierde man betrokken bij de roofmoord.

De politie hoopt met aandacht in Opsporing Verzocht meer informatie binnen te krijgen over de geruchtmakende roofmoord. Inmiddels heeft de politie al de nodige tips binnengekregen. Daar lijkt de gouden tip niet bij te zitten.

Reageer op dit artikel