nieuws

Peter Bruins voor de klas

Restaurant

Peter Bruins, topsommelier van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen, heeft een gastcollege gegeven aan het Amsterdamse Tio College. Bruins gaf openhartig antwoord op vragen als: wat vindt u er van dat u bent gepasseerd door Therese Boer als beste gastheer/vrouw.

Peter Bruins voor de klas

Peter Bruins is zelf acht keer uitgeroepen tot beste gastheer van Nederland. Ook behaalde hij de titel Beste Sommelier.

Personeel selecteert Bruins op zijn eigen wijze vertelde hij zijn gehoor. ‘Een goede glimlach, goede manieren en de rest leer ik ze zelf’. De samenwerking met de keuken van De Bokkedoorns noemde Bruins in het college perfect.

‘Peter Bruins straalt liefde voor de horeca uit en als gastspreker uitte hij dit op een geweldige manier,’ aldus de docenten Food & Beverage.

Reageer op dit artikel