nieuws

Recensies Johannes van Dam op iPhone

Restaurant

De veelal gevreesde restaurantrecensies van Johannes van Dam zijn nu ook op de iPhone te raadplegen. Het Parool, waarvoor Van Dam schrijft, heeft daarvoor de applicatie Smakelijk Amsterdam gelanceerd.

Recensies Johannes van Dam op iPhone

Het programma Smakelijk Amsterdam is via iTunes te downloaden voor 2,99 euro. Via de app zijn alle recensies van de afgelopen jaren te lezen. Inclusief eindcijfer, adresgegevens, betaalmogelijkheden en prijsklasse.

Met de ingebouwde gps-module van de iPhone kunnen consumenten zoeken naar het dichtstbijzijnde door Van Dam besproken restaurant. Abonnees van Smakelijk Amsterdam kunnen iedere week de nieuwste aflevering van Proefwerk gratis downloaden nog voordat deze verschijnt in de papierenversie.

Reageer op dit artikel