nieuws

Restaurant Mochi eindelijk geopend

Restaurant

Het duurde enkele maanden langer dan gepland, maar deze week heropende restaurant Mochi in Den Haag op een nieuwe locatie, aan de Mallemolen. Zondag 22 november was de officiële opening.

Restaurant Mochi eindelijk geopend

Bijna drie jaar was restaurant Mochi gevestigd aan de Hooikade in Den Haag. Begin april nam de creatieve chef Patrick Buyze restaurant Java aan de Mallemolen over. ‘We dachten de zaak in twee weken te verbouwen, maar dat viel behoorlijk tegen’, aldus Buyze.

Buyze heeft een bijzondere kookstijl en combineert de Aziatische met de Latijns-Amerikaanse keuken. Beroemd is zijn Frikandel Speciaal van koraalvis met Balinese kruiden. Het interieur van Mochi is eveneens opvallend. Een rustgevende waterwand, een muur met houtreliëf en gebruik van natuurlijke materialen die zorgen voor een warme, eigen sfeer.

Net als op de vorige locatie heeft het restaurant een internationale uitstraling en is daarom een geliefd onderkomen voor expats die hier graag een cocktail of een glas sake komen drinken. Naast Mochi is een bijbehorende, intieme sushi-bar gevestigd.

Reageer op dit artikel