nieuws

’t Schulten Hues opent kookstudio

Restaurant

Restaurant ’t Schulten Hues opent in januari 2010 Kookstudio 07. De kookstudio wordt gevestigd in één van de klaslokalen van het oude Gymnasium op de eerste verdieping van het pand aan het ’s Gravenhof 5-7 te Zutphen.

’t Schulten Hues opent kookstudio

De Kookstudio wordt geopend in samenwerking met Sterrenkoks, een organisatie- en artiestenbureau voor michelinsterrenkoks. Sterrenkoks was al een tijdje op zoek naar een locatie voor een kookstudio. Restaurant ’t Schulten Hues van Michelinsterrenkok Peter Gast en zijn (gast)vrouw Jacqueline van Liere bleek over de geschikte ruimte te beschikken.

Voor zowel de particuliere als zakelijke markt heeft de kookstudio een uitgebreid programma.Naast de kookstudio is de studio tevens TV-studio waar live programma’s en registraties kunnen worden gemaakt.

Reageer op dit artikel