nieuws

Vier kopstukken openen Crème Crue

Restaurant

Het nieuwe restaurant van topkok Patrick Kelder, Crème Crue in Rijswijk, wordt op zondag 10 mei geopend door maar liefst vier culinaire kopstukken.

Vier kopstukken openen Crème Crue

Topkoks Robert Kranenborg, Pascal Jalhaij, Dennis Kuipers (The Dylan, Amsterdam) en Fred Dijsselbloem komen naar Rijswijk om het nieuwe restaurant met kookstudio officieel te openen. ‘Een hele eer’, vindt restaurateur Patrick Kelder (op de foto rechts) de komst van zijn collega’s.

Dijsselbloem komt namens de restaurantorganisatie Euro Toques. Daarvan wordt Kelder lid. Op 10 mei krijgt het schild van deze club die zich inzet voor behoud van goede smaak, overhandigd.

Tot eind 2008 maakte Kelder naam als chef-kok bij Janvier in Amsterdam. Toen het bedrijf verkocht werd, zocht hij een nieuwe uitdaging. Hij keerde terug naar de regio Den Haag. Sous-chef Pieter Jobse (links op de foto) volgt Kelder naar Crème Crue.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels