nieuws

Opschudding over actie Klein Paardenburg

Restaurant

Restaurant Klein Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel staat niet te koop. In het dorp onder de rook van Amsterdam ontstond enige onduidelijkheid na een mailing van het restaurant in samenwerking met een makelaar.

Opschudding over actie Klein Paardenburg

In de mailing staat met grote letters te lezen ‘Te Koop’. Daaronder staat Klein Paardenburg vermeld met daaronder drie-, vier- en vijfgangenmenu’s. De advertentie-ogende uiting wordt afgesloten met een logo van Ter Haar Makelaars.

Chef-kok Martijn van Roon van Klein Paardenburg meldt dat diverse vaste gasten hadden gebeld om te vragen of het restaurant te koop was. Dit na het lezen van de mailing en het op gang gekomen roddelcircuit in het dorp.

Het blijkt te gaan om een actie van Klein Paardenburg in samenwerking met de Amsterdamse makelaar Ter Haar. Klein Paardenburg brengt op ludieke wijze kortingmenu’s onder de aandacht en Ter Haar biedt een vijfgangendiner voor twee personen aan wanneer er een woning via het makelaarskantoor wordt gekocht.

Van Roon ‘waarschuwt’ dat de actie nog ludieker wordt. Vanaf volgende week komt er namelijk een doek van drie bij drie meter aan de muur te hangen met soortgelijke teksten. ‘We zullen dan nog wel meer reacties krijgen’.

Reageer op dit artikel