nieuws

Wegrestaurant De Geffense Barrière door brand verwoest

Restaurant

Een grote brand heeft maandagnacht wegrestaurant De Geffense Barrière langs de A59 van Oss naar Den Bosch grotendeels verwoest. Het vuur werd rond 1.30 uur ontdekt na een automatische melding.

Wegrestaurant De Geffense Barrière door brand verwoest

De vlammen grepen zo snel om zich heen dat al snel sprake was van een uitslaande brand. De brandweer rukte uit met vier blusvoertuigen en een hoogwerker om zo de brand te bestrijden. Toch kon niet worden voorkomen dat het pand grotendeels werd verslonden door de vlammen.

Op de eerste verdieping van het pand was een woongedeelte ingericht. Vermoedelijk is de brand in het keukentje daarvan begonnen. Deze verdieping is door de brand volledig verwoest. Ook het ondergelegen restaurant liep grote schade op door de rook en grote hoeveelheden bluswater. Hoe de brand kon ontstaan en hoe lang het restaurant gesloten zal zijn, is nog niet bekend.

Foto: Marco van den Broek

Reageer op dit artikel