nieuws

Gordon Ramsay kookt bij huwelijk BN’ers

Restaurant

Gordon Ramsay gaat zeer waarschijnlijk het diner verzorgen bij het huwelijk van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen. De Britse topkok is momenteel in onderhandeling met de BN’ers.

Gordon Ramsay kookt bij huwelijk BN’ers

Dat laat Ramsay weten aan RTL Boulevard. Ramsay kwam vanochtend op Schiphol aan voor een kort bezoek aan ons land.

Ramsay zegt dat er onderhandelingen worden gevoerd om de bruidsgasten van een diner te voorzien. ‘We zullen de komende maanden nog contact hebben om de laatste details door te spreken. We hebben spannende plannen om de dag speciaal te maken’, aldus Ramsay.

Sneijder en Cabau van Kasbergen trouwen in de derde week van juli in een hotel in het Italiaanse Toscane. ‘Het hotel waar ze trouwen is het meest romantische van de wereld. Ik kan niet wachten’, zegt Ramsay.

Shownieuws van SBS6, de concurrent van RTL Boulevard, meldt dat niet Ramsay maar Jonathan Karpathios de koks is tijdens de bruiloft. In Shownieuws laat Karpathios plagerig weten: ‘Gordon mag wel komen werken. Ik heb werk zat. Ik zou het leuk vinden’.

Reageer op dit artikel