nieuws

Hermans Pure C bijna open

Restaurant

Pure C Bar & Resto, zoals de tweede zaak van Sergio Herman voluit heet, opent na dit weekend officieel de deuren. Zowel in sfeer als menukaart is het een kloon van Oud Sluis, signaleert Ton de Zeeuw op Smulweb.

Hermans Pure C bijna open

Het nieuwe restaurant van Herman heeft de afgelopen weken proefgedraaid, maandag 15 maart is de officiële opening.

Pure C is gevestigd in Strandhotel Cadzand in het Zeeuwse Cadzand, twintig minuten rijden van Oud Sluis. Het restaurantgedeelte van het hotel is de afgelopen maanden verbouwd om plaats te maken voor Hermans tweede zaak, die is ingericht door ‘huisdesigner’ Lieven Musschoot.

De kaart van Pure C wordt door Herman ingevuld samen met chef Syrco Bakker en Maurice De Jaeger, beiden overgekomen van Oud Sluis. De bediening wordt gedaan Jacco La Gasse en Maarten Hamelinck. Dit kwartet moet ervoor gaan zorgen dat Pure C Bar & Resto de touch, flair en stijl van Sergio Herman uitstraalt.

Ondanks dat Herman er zelf niet kookt, wil hij wel dat de nieuwe zaak zijn signatuur draagt en hij zal dan ook nauw in de gaten houden wat er gebeurt.

Reageer op dit artikel