nieuws

Just eat start landelijke tv-campagne

Restaurant

De etenbestelwebsite justeat.nl start deze week met commercials op tv. Het spotje is tot en met 12 april vier tot vijf keer per dag te zien op de zenders SBS6, Net5 en Veronica. Met het spotje wil Justeat het gemak van online eten bestellen onder de aandacht brengen.

Just eat start landelijke tv-campagne

De hoofdrollen in de commercial zijn voor Belly & Brain. Twee vrienden die tevens tegenpolen van elkaar zijn. Belly is groot, onhandig en heeft altijd honger. Brain is klein, slim en helpt Belly om snel en gemakkelijk aan eten te komen.

De stem achter de twee figuurtjes is van Eddy Zoëy.

Laurens Groenendijk, managing director van Just-Eat Benelux: ‘Wij vinden Belly en Brain enorm grappig en denken dat ze onze boodschap uitstekend en op een leuke manier kunnen vertellen. De slimme manier van eten bestellen wordt op een speelse manier onder de aandacht gebracht.’

Bekijk hier de video’s van Belly & Brain van Justeat.nl

Video 1:

Video 2:

Reageer op dit artikel