nieuws

NK Gastheer naar Inter Scaldes

Restaurant

Tweesterrenrestaurant Inter Scaldes in Kruiningen heeft een nieuwe maitre. Jan Fassaert, in januari uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Gastheer, verruilt restaurant Solo in Gorinchem voor het Zeeuwse Inter Scaldes.

NK Gastheer naar Inter Scaldes

Jan Fassaert volgt bij Inter Scaldes Arnold Zwartkruis op die is vertrokken naar Mirabel in Breda.

Inter Scaldes is gelukkig met de transfer. ‘Fassaert is iemand die in onze organisatie past. We zien in hem een versterking van ons team. Zijn kwaliteiten als gastheer zijn een perfecte aanvulling op onze bedieningsbrigade,’ zegt Jannis Brevet, topkok en eigenaar van Inter Scaldes.

Tien jaar geleden werkte Fassaert ook al eens bij Inter Scaldes. Destijds echter nog als leerling.

Reageer op dit artikel