nieuws

Studente Cas Spijkers naar Brazilië

Restaurant

Anne Hövels, studente aan de Cas Spijkers Academie in Almelo, vertegenwoordigt Nederland op de AmericanSkills in Brazilië. Meer dan 500 deelnemers strijden daar om zich de beste in hun vak te mogen noemen.

Studente Cas Spijkers naar Brazilië

Anne Hövels (20) vertegenwoordigt Nederland op het onderdeel Restaurantservice. De wedstrijden zijn van 10 tot en met 13 maart in Rio de Janeiro.

Hövels was onder meer leerling bij Basiliek in Harderwijk. Sinds 1 februari werkt ze bij Droste’s dineren en logeren in Tubbergen.

NK Jonge Gastvrouw

AmericanSkills zijn de Amerikaanse kampioenschappen voor het vakmanschap en tevens plaatsingswedstrijden voor de WorldSkills in Londen in 2011. Vorig jaar werd Hövels al Nederlands Kampioen Jonge Gastvrouw en in september nam ze deel aan de World Skills in Calgary, Canada. Ze won daar de medal for excellence.

Reageer op dit artikel