nieuws

Toine Smulders serveert weer 25-gangenmenu

Restaurant

Toine Smulders van Villa Copera in Tolkamer gaat een 25-gangenmenu presenteren met louter Italiaanse gerechten. Het initiatief volgt op een eerdere actie vorig jaar waarbij Smulders 25 gangen met Franse hapjes serveerde.

Toine Smulders serveert weer 25-gangenmenu

Smulders wil onder andere de bekende gerechten caprese, polenta, risotto, panna cota en vitello tonnato de revue laten passeren. ‘Natuurlijk met mooie Italiaanse wijnen, Grappa’s en likeuren’, aldus de topkok.

‘Het is weer eens wat anders dan een viergangenmenu. Gasten willen steeds meer geprikkeld worden met specials. Ze willen iets unieks of spraakmakends. Het 25-gangenmenu Italië houden we op 27 en 28 maart’.

Het Italiaanse menu volgt op een eerdere actie. In het najaar van 2009 serveerde Smulders een 25-gangenmenu met louter Franse klassiekers volgens de menuleer van Escoffier. Zijn marketingactie werd een groot succes.

Reageer op dit artikel