nieuws

Gijsbert Bianchi reageert voorzichtig op cao

Restaurant

Sectorvoorzitter Restaurant Gijsbert Bianchi van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is terughouden met zijn reactie op de nieuwe horeca-cao. ‘Op dit moment heb ik geen commentaar’, is het enige wat hij erover kwijtwil.

Gijsbert Bianchi reageert voorzichtig op cao

De reactie van Bianchi volgt op de nieuwe cao, die de afgelopen week in sneltreinvaart is bereikt. Collegavoorzitters van de sectoren Hotel, Frans Hazen, en drankverstrekkende bedrijven, Remco Glas, waren iets uitgebreider in hun reactie.

De weinig inhoudelijke reactie van de sectorvoorzitter Restaurant heeft wellicht te maken met het gemor onder de leden van zijn sector. Voorzitter Patrick van Zuiden van de G7, waarin de zeven grootste restaurantclubs zitting hebben, reageerde geschokt op het cao-akkoord.

Reageer op dit artikel