nieuws

l’Entrecôte verlengt actie met gratis eten

Restaurant

Restaurant l’Entrecôte in Breda gaat door met het opmerkelijke concept waarbij het gratis eten geeft aan gasten. De eerste maand is een doorslaggevend succes geweest. Gasten van l’Entrecôte betalen bij hun bezoek alleen voor de drank en het dessert.

l’Entrecôte verlengt actie met gratis eten

De eerste weken van het in maart gestarte concept ontving l’Entrecôte tussen de 140 en 160 gasten per dag. Momenteel zijn dat er tussen de 80 en 130. De eetgelegenheid is winstgevend vanaf 80 gasten per dag.

‘De meeste gasten vinden het schitterend’, zegt initiatiefnemer Jeroep Verpaalen van l’Entrecôte in BN/DeStem. ‘Ze begrijpen het concept en bestellen een flesje wijn of een nagerechtje om ons financieel te steunen’.

De formule houdt in dat gasten alleen betalen voor de drank en het dessert. Het eten is volledig gratis. Met het mooie weer op komst, heeft Verpaalen nog meer plannen. Zo wil hij het op het terras een barbecue plaatsen en daar ook gasten ontvangen.

Tip

Bekijk Misset Horeca Live voor een verslag van de opmerkelijke formule.

Reageer op dit artikel