nieuws

Mijn Tent is Top-deelnemer past concept aan

Restaurant

Mijn Tent is Top-deelnemer Choix du Chef in Den Haag wordt laagdrempeliger. Eigenaar Stephan Nijst laat weten dat het restaurantconcept aangepast wordt.

Mijn Tent is Top-deelnemer past concept aan

Waar Choix du Chef voorheen het menu als verrassingsmenu verkocht, gaat het nu werken met kleine tafelkaarten. Daarnaast biedt het restaurant duidelijke menuprijzen zodat de gast snel duidelijk heeft wat hij kwijt is.

‘De keuze dat we dit hebben gedaan is met name om de gast meer duidelijkheid te geven hoe er gekookt wordt en wat men ervoor moet betalen’, aldus Nijst. ‘Het wordt nu een stuk laagdrempeliger om bij ons naar binnen te komen’.

Restaurant Choix du Chef maakte begin 2008 deel uit van de tweede serie van het tv-programma Mijn Tent is Top. De eigenaren Stephan en Jacqueline haalden de finale niet. Die werd later gewonnen door Flinstering in Breda. Inmiddels zijn er drie series van Mijn Tent is Top geweest.

Reageer op dit artikel