nieuws

Nieuwe Haagse hotspot aan ’t Plein

Restaurant

De nieuwe zaak ‘Millers’ opent op 22 april op de plek waar nu ‘Crystal’ is gevestigd. Millers trekt het naastgelegen pand erbij, om een groot en nieuw concept neer te zetten.

Nieuwe Haagse hotspot aan ’t Plein

De nieuwe zaak moet aantrekkelijk zijn voor lunch, borrel, diner en late uurtjes. Het bedrijf telt straks vier bars, waarvan één wijnbar. Wijnen worden bijna allemaal per glas geschonken. Checkok Rick Batist en staat aan het hoofd van het restaurant, dat 160 zitplaatsen heeft.

Achterin de zaak staan zitjes die aan het eind van de avond aan de kant geschoven worden. Zo ontstaat er een dansvloer, die LED verlicht is. ’s Avonds is de kleur van de vloer aan te passen aan de sfeer van de avond.

In de weekenden organiseert Millers feesten en op zondagavond staat met regelmaat een gay night gepland.

Reageer op dit artikel