Topvoetballer koopt Bib Gourmand-restaurant

Topvoetballer koopt Bib Gourmand-restaurant

De bekende Britse topvoetballer Steven Gerrard van Liverpool heeft een restaurant gekocht. Voetbalmiljonair Gerrard is eigenaar geworden van de Warehouse Brasserie in de ten noorden van Liverpool gelegen badplaats Southport, dat in de Michelingids staat met een Bib Gourmand notering.

Vlak voor het komende WK Voetbal moet het restaurant na een verbouwing opengaan onder de naam Warehouse Kitchen & Bar. Gerrard koopt de zaak samen met de bekende Britse horecaman Paul Adams.

In de Britse media laat Gerrard weten dat hij al jaren in de Warehouse Brasserie komt. Voor het nieuwe interieur hebben Gerrard en Adams inspiratie opgedaan in de hippe New Yorkse wijk Tribeca.

Steven Gerrard behoort tot de betere voetballers van Groot-Brittannië van dit moment. Met Engeland neemt hij komende zomer deel aan het WK Voetbal in Zuid-Afrika. De aanvoerder van Liverpool laat weten dat zijn prioriteiten op het voetbalveld blijven liggen.

Paul Adams is al eigenaar van het Vincent Hotel in Southport. Volgens Adams zijn er plannen om meerdere vestigingen van Warehouse Kitchen & Bar te gaan openen in de toekomst. Het moeten volgens Adams geen celebrity restaurant worden maar zaken waar goed gegeten kan worden in een goede sfeer.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.