nieuws

Bart van Kessel stopt bij Vanilla Venture

Restaurant

Bart van Kessel vertrekt als commercieel directeur bij Vanilla Venture. Van Kessel verlaat na veertien jaar de bekende groothandel in delicatessen. Van Kessel was mede-eigenaar met Gerard Jansen.

Bart van Kessel stopt bij Vanilla Venture

Van Kessel laat in een persbericht weten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging als zelfstandig ondernemer. Welke dit wordt, is niet bekendgemaakt.

Wel is duidelijk dat Edwin Hexspoor Van Kessel opvolgt als commercieel directeur. Jansen over Hexspoor: ‘In verschillende branches is hij in staat gebleken om de niche in de markt optimaal te bereiken en te bedienen’.

Van Kessel zegt terug te kijken op een fijne tijd bij Vanilla Venture. ‘We waren erbij dat Nederland groeide van culinair onbeduidend tot een land waar fantastische chefs met dito restaurants opbloeide. Michelinsterren vallen al jaren rijkelijk en terecht. Ik ben er trots op hier een bijdrage aan te hebben geleverd’.

Reageer op dit artikel