nieuws

Jonnie Boer en Ron Blaauw genereren grote omzet met cateringtak

Restaurant

Van feestjes en partijtjes thuis tot mega-evenementen. Catering verzorgd door topkoks. Ron Blaauw van zijn gelijknamige tweesterrenzaak in Ouderkerk aan de Amstel en Jonnie Boer van De Librije in Zwolle (***) zien dat partycatering veel omzet oplevert.

Jonnie Boer en Ron Blaauw genereren grote omzet met cateringtak

Boer heeft voor 2010 € 700.000,- op de begroting staan, Blaauw zegt zelfs ruim een miljoen te doen op jaarbasis. Voor beiden geldt dat de cateringpoot aan hun bedrijf sinds enkele jaren geprofessionaliseerd is.

Dat blijkt uit een artikel in de nieuwe editie van Misset Catering. Daarin staat onder meer dat Blaauw zelfs speciaal voor de catering personeel aangenomen. Twee koks bemoeien zich nu alleen maar met het voorbereiden van partijen.

Boer zegt niets extra’s te rekenen voor zijn gezicht achter de pannen, al gebeurt dat soms wel als hij wordt geboekt via een evenementenbureau. Boer: ‘Als ik niet denk 100 procent Librije-niveau te kunnen garanderen, dan doe ik de partij niet.’

Zie ook: ‘Ruim 10.000 Ron Blaauw-menu’s bij Sail 2010′

Meer partycatering nieuws:

Reageer op dit artikel