nieuws

Oud Sluis en Librije niet bij sterrenweek

Restaurant

De twee driesterren restaurants van ons land Oud Sluis en de Librije doen niet mee aan de tweede editie van Dining with de Stars, de restaurantweek speciaal voor sterrenzaken. Er doen in totaal 69 zaken mee aan de actieweek die dit jaar plaatsvindt van 7 tot en met 13 juni.

Oud Sluis en Librije niet bij sterrenweek

Librije’s Zusje uit Zwolle doet wel mee aan de actieweek, net als tweesterrenrestaurants De Leest in Vaassen en Parkheuvel in Rotterdam.

Aan de eerste editie van deze speciale restaurantweek deden vorig jaar 68 restaurants mee. Nu zijn het er 69 op een totaal van 91 restaurants in Nederland met één of meerdere sterren.

De eerste editie van Dining with the Stars vond in 2009 plaats van 16 tot en met 22 november. Ook toen konden gasten van een vijfgangen diner genieten voor 50 euro en van een viergangen lunch van 40 euro. Restaurants met 2 of 3 sterren mogen een toeslag vragen van 15 euro.

De omzet van de restaurantweek voor sterrenzaken bedroeg in 2009 ruim 1 miljoen euro.

Reserveren is mogelijk vanaf donderdag 20 mei vanaf 10.00 uur via de website www.diningwiththestars.nl. Omdat de sterrenrestaurants vaak vrij klein zijn en de couverts hard lopen, worden op donderdag 3 juni vanaf 10.00 uur extra couverts vrijgegeven die vanaf dat moment via de genoemde website te reserveren zijn.

Reageer op dit artikel