nieuws

Nederlands team loopt Paul Bocuse tegen het lijf

Restaurant

Het Nederlandse team heeft op de eerste wedstrijddag van de Bocuse D’Or in Geneve een toevallige ontmoeting gehad met de naamgever van de wedstrijd Paul Bocuse.

Nederlands team loopt Paul Bocuse tegen het lijf

De culinaire grootmeester stapte net uit zijn auto toen de Nederlandse koks op de parkeerplaats stonden voor een fotosessie. Spontaan ging hij op de foto met comice Jan Smink. Die direct onder de indruk was. ‘Zo’n kans krijg ik nooit meer.’

Ook de rest van het team, samen met jurylid André van Doorn liet zich met de bejaarde topkok vereeuwigen.

Lauswolt

Gert-Jan Vaartjes (chef bij Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag) maakte meteen melding op zijn twitteraccount van de ontmoeting. ‘Hier had ik op gehoopt.’ Zijn dag kon niet meer stuk want eerder die dag trof hij de Amerikaanse topchef Thomas Keller en ook met hem gingen hij op de foto.

Reageer op dit artikel