nieuws

Sommelier Dave Gerardu naar Holland Amerika Lijn

Restaurant

Sommelier Dave Gerardu treedt per 1 juli in dienst bij de Holland Amerika Lijn. Hij wordt Cellar Master het op luxe cruiseschip MS Maasdam. Een schip dat uitvaart met maximaal 1258 passagiers en 580 bemanningsleden aan boord.

Sommelier Dave Gerardu naar Holland Amerika Lijn

Dave Gerardu vertrok in april vorig jaar bij sterrestaurant Basiliek in Harderwijk van Rik Jansma en Andrea van Zoomeren. Hier was hij slechts een jaar werkzaam; zijn jaarcontract werd niet verlengd.

Gerardu werkte voor zijn komst naar Basiliek bij tweesterrenrestaurant De Leest in Vaassen van Jacob Jan Boerma en Kim Veldman.

Gerardu laat MissetHoreca.nl weten dat hij het afgelopen jaar veel sollicitaties heeft gehad in het buitenland. ‘Helaas zijn dit allemaal lange processen. En door de crisis is het niet altijd even makkelijk om tot een akkoord te komen.’

Nu treedt hij per 1 juli in dienst als sommelier op de MS Maasdam, een luxe cruiseschip uit de vloot van de Holland Amerika Lijn.

Meer transfernieuws

Reageer op dit artikel