nieuws

Gilden organiseren inspiratie-vakevenement

Restaurant

De gilden willen vakmensen in de horeca, zorg, catering en recreatie inspireren. Het koksgilde, gastvrijheidsgilde en de Vrienden van de Gilden organiseren daarom op 1 november het GildenEvent10 in Ede.

Gilden organiseren inspiratie-vakevenement

In totaal kunnen duizend vakmensen deelnemen aan het programma. Er zijn verschillende theaters georganiseerd waar de gasten zich voor in kunnen schrijven. Zo is er onder andere een Event Theater met Jonnie en Thérèse Boer, de toekomstvisie van Rob Baan en de kookvisies van Michel van der Kroft en chef-kok Sosa.

De dag wordt afgesloten met een recordpoging: de grootste simultane sabrage van Champagne. Als dit lukt wordt de poging in het Guinnes Book of Records opgenomen.

Een compleet dagprogramma is te vinden op www.gildenevent.nl. Het evenement wordt gehouden in de Cinemec in Ede.

Reageer op dit artikel