nieuws

Gordon Ramsay sluit twee zaken

Restaurant

Gordon Ramsay heeft in korte tijd twee zaken moeten sluiten. Het gaat om de sluiting van gastropub The Devonshire in de Londen en een centrale keuken in het zuiden van de Britse hoofdstad.

Gordon Ramsay sluit twee zaken

Twee weken geleden deed Ramsay de deur op slot van een van zijn drie pubs, The Devonshire in Chiswick, in West-Londen. De gastropub voldeed niet langer aan de verwachtingen van Gordon Ramsay Holdings.

Wat er met de pub gaat gebeuren is nog onbekend. Gordon Ramsay Holdings spreekt van meerdere opties en laat weten dat op korte termijn een beslissing wordt genomen.

Afgelopen week kwam daar de sluiting bij van GR Logistics, een centrale keuken van Ramsay in Wandsworth, Zuid-Londen. Vanuit de centrale keuken werden maaltijden gedistribueerd naar Foxtrot Oscar restaurant en drie gastropubs in Londen.

Eind juli sluit GR Logistics haar deuren. Gordon Ramsay Holdings kocht de centrale keuken jaren gelden van Albert Roux. De centrale keuken zorgde enige tijd geleden voor ophef toen bleek dat restaurant Foxtrot Oscar werd bevoorraad door GR Logistics.

Reageer op dit artikel