nieuws

IQ Creative opent nieuwe vestigingen

Restaurant

IQ Creative gaat komende maanden drie nieuwe zaken openen. In Amsterdam gaat Rozengracht 14 van start. Verder staat Nomads Instanbul en Supperclub Los Angeles op stapel.

IQ Creative opent nieuwe vestigingen

De Supperclub LA opent in augustus haar deuren en is de grootste Supperclub met 450 vierkante meter oppervlakte. Deze biedt ‘’ruimte voor nog meer spektakel en performance’’, meldt IQ Creative in het persbericht. De Amerikaanse Supperclub is gevestigd in het voormalige Vogue Theater. Naast LA zit het Supperclub-concept in Amsterdam, San Francisco, Singapore, Londen en Instanbul.

In de Turkse stad Instanbul gaat de eerste internationale vestiging van het concept Nomads in september haar deuren openen. Deze komt pal naast de Supperclub te liggen. Het interieur is gebaseerd op Nomads Amsterdam maar geïnspireerd op deze tijd en op de cultuur in Instanbul. Naast restaurant is Nomads ’s avonds club. DJ Jimmy Jazz verzorgd de muzikale invulling.

Rozengracht 14 wordt de achtste vestiging van IQ Creative in Amsterdam. Het pand waar tot zes jaar geleden de club Mazzo zat, is de nieuwe locatie. Eind september is de opstart van café/restaurant Rozengracht 14 gepland. Het concept is geïnspireerd op de Italiaanse trattoria. Net als bij brasserie Witteveen wordt de sfeer laagdrempelig en kindvriendelijk.

IQ Creative is bekend als eigenaar van restaurants als Supperclub, Nomads, Envy, Vyne, Nevy en Witteveen.

Reageer op dit artikel