nieuws

Oranjefans zoeken naar recept voor octopus

Restaurant

De voorspellingen van inktvis Paul zijn reden voor honderden nieuwe recepten op de website smulweb.nl. Oranjefans zagen aanleiding om massaal te zoeken naar een mogelijkheid om de Duitse octopus aan een smakelijk einde te helpen.

Oranjefans zoeken naar recept voor octopus

Via Twitter werden voorafgaand aan de wedstrijd honderden berichtjes verstuurd met passende recepten. Uitblinker was het recept waarbij de inktvis tegen een stuk steen geslagen meost worden om zijn vlees mals te maken.

Smulweb zag maar liefst 890 procent meer bezoekers op zoek gaan naar inktvis en octopusrecepten. In een normaal weekend zoeken slechts een paar honderd mensen naar deze recepten. Nu waren het er duizenden.

Ook na de wedstrijd bleven de fans volop recepttips verspreiden.

Reageer op dit artikel