nieuws

Terrastopper overstelpt met reacties

Restaurant

Zestig bossen bloemen, in eerste instantie bijna tweehonderd mails en aanbiedingen van leveranciers. Nummer één in de top 100 terrastopper Boshuys Hermitage wordt overstelpt met reacties.

Terrastopper overstelpt met reacties

‘Zondagochtend gingen we om elf uur open. Kwart voor elk stond er al 50 man te wachten voor ons terras’, aldus Dick van Ostaden samen met zijn vrouw Laetitia eigenaar van BosHuys Hermitage. ‘En de hele dag hebben we gewoon bomvol gezeten, tot ’s avonds laat. En dat gaat gewoon door.’

Leuk vond van Ostaden het ook dat de ouders van Bas Hollenberg mede-eigenaar van De Walrus in Sneek, de nummer twee, ineens ook op het terras zaten. ‘Vanuit Sneek naar Oisterwijk om ons toch te bezoeken.’

Ook de leveranciers melden zich. ‘Een nieuwe koffieleverancier wil twee apparaten neerzetten en zaken doen. Wij werken langdurig met onze eigen leveranciers. Nu willen we eerst even rust, maar we zullen zeker ook met hen weer om de tafel gaan’, aldus van Ostaden.

Reageer op dit artikel