nieuws

Meesterkok bedenkt supermarkt

Restaurant

Meesterkok Ad Janssen is mede-bedenker van de nieuwe supermarkt van MCD in Rhoon. Het is een supermarkt met visspecialiteiten en patisserie in één zaak, zonder dat er geurverwarring optreedt.

Meesterkok bedenkt supermarkt

De specialiteiten in Sweet & Salty zijn luxe. Gasten kunnen er onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers ook even gezellig praten.

Deze nieuwe winkel is niet Janssens enige project dit jaar. In mei opende hij na een flinke verbouwing ‘hotel Bellevue’ in Dordrecht. Later dit jaar volgt het Dordrechts Museum. ‘Maar het leukste waar ik mee bezig ben, is een restaurant in Hoogvliet langs de Oude Maas.’

Daar is hij bezig met een speciaal project voor mensen met het syndroom van Down. Alle medewerkers. Alle medewerkers hebben het syndroom van Down. ‘Ik hoef er niets aan te verdienen, het plezier van deze mensen is voor mij genoeg beloning.’ Het kan overigens nog tot 2013 duren voordat er daar gegeten kan worden.

Reageer op dit artikel