nieuws

Run op boek ‘Naakte Chefs

Restaurant

Rond de tweehonderd mensen hebben de afgelopen dagen ingetekend op het boek ‘Naakte Chefs’. Afgelopen donderdag maakte MissetHoreca.nl bekend dat het boek Naakte Chefs begin september verschijnt. Sindsdien regent het bij de redactie voorinschrijvingen.

Run op boek  ‘Naakte Chefs

In Naakte Chefs worden 34 sterrenkoks op een persoonlijke manier geportretteerd. De chefs vertellen over hun bezetenheid, en over de stress en het fysieke afzien in een topkeuken. De interviews worden vergezeld door indringende zwart-wit portretten van de chefs.

Alle drie- en tweesterrenkoks van Nederland werden geïnterviewd, plus enkele toonaangevende éénsterkoks. De interviews verschenen eerder in Misset Horeca en zijn nu dus gebundeld.

In het boek geven de 34 geïnterviewde chefs ook nog hun tien favoriete restaurants prijs. Het resultaat is een bijzondere gids van 340 restaurants, van snackbar tot sterrentempel, verspreid over de hele wereld.

Voorinschrijven

Het boek Naakte Chefs verschijnt in een beperkte oplage van 5.000 exemplaren en kost €14,95 exclusief verzendkosten. Voorinschrijven kan hier.

Reageer op dit artikel