nieuws

Amerikaans restaurant bant lawaaige kinderen

Restaurant

Een restaurant in de Amerikaanse staat North Carolina heeft sinds kort een bord op het raam hangen: schreeuwende kinderen niet getolereerd. Het restaurant haalt zich daarmee de woede op de hals van een paar gezinnen.

Amerikaans restaurant bant lawaaige kinderen

De uitbaatster zegt dat luidruchtige kinderen en hun ouders niet direct verwijderd worden bij lawaai. Hen wordt wel gevraagd even naar buiten te gaan om stoom af te blazen. Toch krijgen ze ook negatieve reacties. ‘Je kan er toch helemaal niets aan doen als je kinderen huilen of roepen?’ zei een boze moeder tegen de eigenaresse.

De kans is klein dat de uitbaters zich veel aantrekken van de paar verontwaardigde ouders, want veel andere klanten zijn volgens de eigenaresse erg gelukkig met het initiatief. ‘Het is een goede zaak voor ons. Het bordje heeft al veel meer nieuwe klanten opgeleverd dan het er ons ooit kan kosten.’

Reageer op dit artikel