nieuws

Restaurant voert actie voor voedselbank

Restaurant

Het net-geopende restaurant ‘Vandaag’ in Utrecht heeft samen met haar gasten 2550 voedselpakketten aan de Voedselbank gedoneerd. De restauranthoudster wilde het geld voor een marketingcampagne liever in een goed doel steken.

Restaurant voert actie voor voedselbank

Het idee werd een ‘Eet voor twee’-campagne. Tijdens de openingsweek werd alles wat de gasten bij Restaurant Vandaag aten, verdubbeld om aan de Voedselbank te geven. De opbrengst is omgezet naar handige producten voor in voedselpakketten.

Restaurant Vandaag is een on-Nederlands all-in dining concept. Het is gebaseerd op luxe gerechten uit verschillende internationale keukens. ‘Onbeperkt eten en drinken, maar dan wel op een ongekend luxe niveau, compleet van oesters en biefstuk tot luxe patisserie.’

De Voedselbank noemt het een ‘indrukkwekkende’ actie en is erg blij met de pakketten.

Reageer op dit artikel