nieuws

Sterrestaurant Nolet Het Reymerswale dicht

Restaurant

Restaurant Nolet Het Reymerswale in Yerseke gaat dicht. Het Zeeuwse restaurant, dat al 35 jaar over een Michelinster beschikt, sluit de deuren per 1 oktober. De economische crisis is volgens eigenaar Danny Nolet de oorzaak.

Sterrestaurant Nolet Het Reymerswale dicht

Door het wegblijven van zakelijke gasten als gevolg van de economische crisis was het restaurant op doordeweekse dagen nagenoeg leeg. ‘De weekenden zijn geen probleem, maar doordeweeks zitten we met een bijna leeg restaurant’, zegt Danny Nolet in de regionale krant PZC.

Nolet: ‘Normaal hadden we nog regelmatig zakenlunches of diners. Het kan niet anders, je kunt niet met verlies blijven doordraaien’.

Het in hetzelfde pand gevestigde mosselrestaurant Vistro blijft wel open. Vistro gaat voortaan zeven dagen in de week draaien.

Het is niet het eerste bekende restaurant in Zeeland dat in korte tijd de deuren moet sluiten. Eerder dit jaar trok Co Simmers, bekend van Het Veerhuis in Wolphaartsdijk, de stekker uit Simmers & Co in Goes.

Reageer op dit artikel