Delicatessenshop voor Marco Westmaas

Delicatessenshop voor Marco Westmaas

De delicatessenwinkel van mede-initiatiefnemer Marco Westmaas, De Vegetarische Slager in Den Haag, gaat volgende week open. Aanvankelijk zou de zaak de deuren openen op maandag 4 oktober. Dit vanwege dierendag.

Oorzaak van het uitstellen van de opening is onverwachte tegenslag bij de verbouwing en inrichting van de winkel, zo meldt Vleesmagazine.nl.

Topkok Marco Westmaas van Elzenduin in Ter Heijde is samen met akkerbouwer Jaap Korteweg initiatiefnemer van De Vegetarische Slager aan het Spui 167A in Den Haag. In de winkel zijn uitsluitend vegetarische producten te verkrijgen.

De verkrijgbare vleesvervangers in de delicatessenwinkel zijn ontwikkeld op basis van het product Beeter van Ojah uit Wageningen. Het assortiment gaat bestaan uit exclusieve en ambachtelijk bereide curry, quiche, Teriyake spiezen, soep en salades.

Marco Westmaas is bekend als eigenaar van Elzenduin in Ter Heijde. Met het hotel-restaurant maakte hij begin dit jaar een doorstart na een faillissement. Op het strand runt hij Elzenduin Beach, een strandzaak waar op hoog niveau wordt gekookt.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.