nieuws

‘Blender’ wil horeca Rotterdam verbeteren

Restaurant

In Rotterdam opent deze week Blender, een nieuw horecabedrijf met een restaurant, cocktailbar en clubgedeelte. De eigenaren bekritiseren het Rotterdamse uitgaansleven als een plek waar ‘commercie wint van originaliteit’ en hopen daar met Blender verandering in te brengen.

‘Blender’ wil horeca Rotterdam verbeteren

Blender is gevestigd in een hoekpand aan de Witte de Withstraat in de Maasstad. Gastheer van de nieuwe spot is Olle Weststrate, Jonathan Daane Bolier is de chef-kok. Hij werkte onder meer bij het Schiedamse restaurant ‘Lepels’ en leverde een bijdrage aan het kookboek ‘Hollandse Nieuwe’.

Eigenaren van de zaak zijn Ron de Jong (De Loft, Level, De Tijd), Jamil Sancha (Level) en Kim Riekwel (Level).

Jamil Sancha: ‘Veel mensen van boven de vijfentwintig zijn nog steeds op zoek naar een geschikte plek om uit te gaan. Een plek waar zij kunnen genieten van een fijne omgeving, lekkere cocktails, goede maaltijden én leuk publiek. Momenteel heeft de stad weinig te bieden voor deze groep. Wij willen inspelen op dit gemis.’

Reageer op dit artikel