nieuws

Cees Helder vervangt Cas Spijkers

Restaurant

Cees Helder volgt per 1 februari de zieke Cas Spijkers op als boegbeeld van de Cas Spijkers Academie. Dat is vrijdag bekend gemaakt. Voormalig driesterrenkok Helder gaat tijdelijk les geven aan leerlingen van het opleidingscentrum.

Cees Helder vervangt Cas Spijkers

Eind vorig jaar werd bekend dat Cas Spijkers ernstig ziek is. Afgelopen week kwam Spijkers weer thuis uit het ziekenhuis. De komende periode ondergaat hij de nodige medische behandelingen.

‘Ik vervang Cas tot hij beter is. Hij is een vriend en vrienden help je uit de nood’, aldus Helder, die nog niet weet om hoeveel lesuren per week het exact gaat. Naast lesgeven zal Helder zich bezighouden met het selecteren van leerlingen, meldt bestuurslid Huub Verweij van de Cas Spijkers Academie in De Gelderlander.

De Cas Spijkers Academie, met vestigingen in Boxmeer en De Lutte, leidt ROC-leerlingen op tot topkok. Binnenkort gaat de Cas Spijkers Academie ook van start in Breda en Zuid-Limburg.

Reageer op dit artikel