nieuws

Gratis eten in Bredaas restaurant

Restaurant

Restaurant L’entrecote in Brea biedt haar menu gratis aan. Voortaan hoeft alleen de drank betaald te worden.

Gratis eten in Bredaas restaurant

Eigenaar Jeroen Verpaalen hoopt op deze manier zijn zaak vol te krijgen. Sinds de opening merkt hij dat het runnen van zijn restaurant moeilijk is wegens gebrek aan bekendheid. ‘Mijn restaurant is gevestigd aan de nieuwe Haven en dat is nog geen A-locatie. Door de crisis gaan minder mensen uit eten. Al deze omstandigheden zorgen ervoor dat ondernemen erg lastig is.’

De drankprijs blijft overigens helemaal hetzelfde. ‘Gewoon 2,30 euro voor een biertje, geen addertjes onder het gras. Alleen voor het dessert moet worden betaald. Voor de rest geven we het menu van 17,50 euro weg, zonder daarin aan kwaliteit in te boeten.’

De winstmarge van de drank moet volgens Verpaalen genoeg zijn om L’entrecote levensvatbaar te maken. De zaak biedt ruimte aan tachtig bezoekers. Verpaalen zet iemand aan de deur om een stormloop te voorkomen. Hij wil het nieuwe concept minstens ‘enkele maanden’ in stand houden.Het gratis menu bestaat uit een entrecote en salade.

Reageer op dit artikel