nieuws

Gratis restaurant Breda gesloten

Restaurant

Het Restaurant l’Entrecote aan de Haven in Breda is sinds enkele weken gesloten. Dat meldt dagblad BN De Stem. Het restaurant kwam een jaar geleden in het nieuws omdat de eigenaar alleen de drank in rekening bracht en niet het eten.

Gratis restaurant Breda gesloten

Bezoekers betaalden alleen de drankjes en het eventuele dessert. Dit unieke concept werd maanden later aangepast. Nog steeds werden alleen de drankjes en het dessert in rekening gebracht, maar klanten werd vervolgens om een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het eten. Het menu bestond uit entrecote en salade en vertegenwoordigde volgens eigenaar Jeroen Verpaalen een waarde van 17.50 euro.

Dit alles onder het motto: u bepaalt wat u betaalt. l’Entrecote staat nu te koop. Verpaalen is niet beschikbaar voor een toelichting op de sluiting.

Verpaalen zette in de beginperiode zelfs iemand aan de deur om een stormloop te voorkomen.

Reageer op dit artikel