nieuws

Tafelreserveren.nl: reserveren bij elk restaurant

Restaurant

Er is een nieuwe website waar gasten kunnen reserveren voor bijna elk restaurant in Nederland. De website Tafelreserveren.nl werkt met een callcenter dat de reservering van gast naar restaurant doorbelt.

Tafelreserveren.nl: reserveren bij elk restaurant

‘Veel concurrenten in het online reserveren bieden vaak maar een handjevol restaurants aan en dan vaak alleen maar in de grote steden. Bij ons is standaard elk restaurant online te reserveren,’ zegt woordvoerder Josse Zwols van Tafelreserveren.nl.

De reserveersite werkt hiervoor met een callcenter dat de reservering doorbelt naar het restaurant. ‘Zie het als service, de gast reserveert en wij bellen direct voor beschikbaarheid. Meestal ontvang je binnen tien minuten de bevestiging,’ aldus Zwolle.

De restauranthouder betaalt per gast 1 euro commissie aan de website. De dienst moet uiteindelijk self-service worden doordat restaurants de reserveringen via mail of fax ontvangen.

Na afloop van een diner wordt aan de gasten gevraagd om een review over het restaurants achter te laten. ‘Zo weet je zeker dat het een review is van iemand die ook daadwerkelijk daar heeft gegeten.’

De website is de afgelopen weken uitvoerig getest in samenwerking met een honderdtal restaurants.

Reageer op dit artikel