nieuws

Twitteraars willen zieke Cas Spijkers eren

Restaurant

Op Twitter is een denktank ontstaan om iets te doen voor de zieke topkok Cas Spijkers. Onder aanvoering van de bekende horecaondernemer Ad Janssen worden ideeën gedeeld om de zieke Spijkers een hart onder de riem te steken.

Twitteraars willen zieke Cas Spijkers eren

Dinsdagochtend riep Janssen (@adjanssen) op Twitter op om na te denken over hoe Spijkers geëerd kan worden voor zijn verdiensten voor het vak en de branche.

Direct daarop kwamen suggesties binnen. Die variëren van het organiseren van een grote kookwedstrijd à la de Bocuse d’Or, het houden van een uitgebreid zevengangen benefietdiner waarbij de opbrengst ten goede komt van KWF Kankerbestrijding tot het uitbrengen van een boek met mooie anekdotes over Spijkers.

Het onderwerp is op Twitter te volgen onder hashtag cas1 (#cas1).

Reageer op dit artikel