nieuws

Jonnie Boer verkoopt restaurant Koperen Kees

Restaurant

Jonnie en Therese Boer hebben hun restaurant Koperen Kees verkocht. Kopende partij is Sander Dol, een partner waarmee al langere tijd gesproken werd. Begin deze week onstond nog ophef over de suggestie dat Boer Koperen Kees van de bank moest verkopen.

Jonnie Boer verkoopt restaurant Koperen Kees

Deze suggestie werd gedaan door de regionale krant De Stentor. Nu zeggen Jonnie en Therese Boer: ‘de formule Koperen Kees als onderdeel van een theaterexploitatie past niet helemaal binnen de structuur en toekomstambitie van ons bedrijf.’

Jonnie Boer: ‘In Sander zien wij dat er nog veel meer mogelijk is en daarom hebben wij onze medewerking verleent en het restaurant verkocht. Het blijft toch een soort van “kindje” dat je opstart en dat je niet zomaar plat op de markt wil gooien. In Sander zien we een passende opvolging.’

Koperen Kees is gevestigd in Theater De Spiegel van Gijsje van Honk. Het restaurant start in september met een nieue formule.

Reageer op dit artikel