Op de site garandeert Chinees restaurant Jade Villa gasten ‘een exquise keur aan Aziatische eetculturen bereid door kunstenaars die gerechten omtoveren tot een harmonieuze geur- en smaakbeleving’. Ondernemer Tang legt de lat daarmee hoog.
‘Dit is wat je wilt beleven in een goed Chinees restaurant’, oordeelt de jury over de complexe smaken van kwartel met lenteui en soja, kipfilet in rijstwijn met suiker en ossenhaas met gedroogde garnalen, miso, pijnboompitten, paprika en gedroogde peper die uitstekend samengaan met de Lalande de Pomerol, Chateau la Faurie Maison Neuve, Frankrijk 2005.
Eigenaar Tang benadrukt de kwaliteit van de kaart en stelt niet te concurreren op prijs. Wel promoot hij actief zijn maandmenu’s in de regionale media. Ook maakt hij gebruik van Facebook. Enkele gasten, meer trouwe fans, bewezen hem een goede dienst en lieten positieve recensies achter op bekende sites als www.iens.nl.
Meer nieuws over de Chinese Top 100: