nieuws

Nummer 3 Jiu: passend wijnadvies verzekerd

Restaurant

Restaurant/wijnbar Jiu in Eindhoven verrast met een internationale keuken die Aziatische invloeden weet te combineren met Europese producten en technieken en niet te vergeten: een passend wijnadvies.

Nummer 3 Jiu: passend wijnadvies verzekerd

Eigenaar Sin Loong Wong opende ruim twee jaar geleden wijnbar in de lichtstad. Hij liet dit niet helemaal los, toen bleek dat Eindhoven hier nog niet rijp voor was, en combineert het concept nu met een restaurant en een online wijnwinkel. Zo kunnen gasten ook thuis van zijn wijn genieten, besloot de vinoloog.

Bij ieder gerecht vermeldt de kaart een wijnadvies. De wijn kan per glas en bij wijnarrangementen ook per half glas besteld worden. De medewerkers van Jiu geven desgevraagd graag een toelichting op de wijnkeuze. Een enkele keer overschaduwt de wijn het gerecht, aldus de jury die de spijswijncombinaties verder prijst.

Wijnbar annex restaurant Jiu heeft meer dan tweehonderd zorgvuldig geselecteerde kwaliteitswijnen op de kaart en meer dan dertig open wijnen, volgens het concept wine by the glass.

» Bekijk hier de Chinese Restaurant Top 100 2011

Meer nieuws over de Chinese Top 100:

Reageer op dit artikel