nieuws

Ron Blaauw: ‘Sentationele start in Amsterdam

Restaurant

Ron Blaauw spreekt van een sensationele start van zijn restaurant in Amsterdam. Dinsdag op de eerste avond op het nieuwe adres aan de Sophialaan zat het tweesterrenrestaurant direct bomvol. Onder andere Johan Cruyff, Ronald de Boer en Ajax-directeur Rik van den Boog schoven aan.

Ron Blaauw: ‘Sentationele start in Amsterdam

Voor Ron Blaauw was de eerste avond in Amsterdam er eentje om niet snel te vergeten. ‘We wilden rustig starten omdat je altijd met kinderziekjes te maken hebt. Maar het was direct volle bak. Veel zakengasten, voetballers en mensen uit de mediawereld waren afgekomen op onze nieuwe zaak’.

‘Ik was drie pandjes in Ouderkerk gewend, maar nu zit ik in een heel andere wereld. Overdag komen gasten voor een snelle of uitgebreide lunch, ’s avonds staat fine dining op het programma. Alles is hier mogelijk. Je kunt aan de bar zitten voor wat amuses of lekker ontspannen aan tafel voor een uitgebreid diner’, aldus Blaauw.

Naast BN’ers wordt Blaauw door meer mensen welkom geheten. Blaauw: ‘Van een buurvrouwtje van 72 jaar kreeg ik een kaartje waarin ze verwelkomt in de buurt. Dat is hartverwarmend’.

Naast een vliegende start in Amsterdam in zijn voormalige restaurant Sophia is Blaauw ook te spreken over restaurant Ron’s Vis van de Dag in Ouderkerk aan de Amstel, waar tot voor kort Restaurant Ron Blaauw was gevestigd.

De redactie heeft de reactiemogelijk onder dit bericht gesloten omdat er vanuit anonimiteit zonder argumenten op de man wordt gespeeld.

Reageer op dit artikel