nieuws

Uit eten met korting ook via mobieltje

Restaurant

Gasten die op het laatste moment besluiten om uit eten te gaan, kunnen nu bij Lastminite dinging ook boeken met hun smartphone. Gasten krijgen standaard twintig procent korting via de site. Er doen al meer dan duizend restaurants mee.

Uit eten met korting ook via mobieltje

Deelnemers zijn onder meer sterrestaurant Le Maron in Malden, Niven in Rijswijk en ML in Haarlem. Ook Maxime Amsterdam, Brasserie Flo, Club Room op de SS Rotterdam en Fris in Haarlem bieden diners aan via Lastminutedining.nl.

Sinds deze maand biedt LastminuteDining.nl ook een website voor smartphones. Hiermee is op een plattegrond te zien waar in de directe nabijheid van de persoon de restaurants zijn waar met korting te boeken is.

De man achter de kortingssite, Stephan van de Kerkhof, zegt: ‘Zo makkelijk moet het natuurlijk zijn. Een tafel boeken doe je meteen vanuit deze mobiele website met je telefoon.’

In april geeft LastminuteDining.nl elke dag 10 maal 50 euro extra korting weg om de reserveringen te stimuleren.

Reageer op dit artikel