nieuws

Klachten over bewegwijzering wegrestaurants

Restaurant

Wegrestaurants lijken nog niet optimaal te profiteren van de voor de overheid aangelegde beveiligde parkeerplaatsen voor trucks. Transport Logistiek Nederland (TLN) klaagt over de bewegwijzering langs de snelweg.

Klachten over bewegwijzering wegrestaurants

‘Het is onvoorstelbaar dat we al twee jaar zonder succes bij het ministerie van Intrastructuur en Milieu aan de bel trekken voor een goede bewegwijziging’, zegt Alexander Sakkers, voorzitter van TLN, in De Telegraaf.

Volgens Sakkers is er alleen al door de overheid circa veertien miljoen euro gepompt in de aanleg van veilige parkeerplaatsen, ‘maar niemand weet ze te vinden’. De bewaakte parkeerplaatsen zijn aangelegd om transportcriminaliteit tegen te gaan. De parkeerplaatsen zijn veelal voorzien van uitgebreide horecafaciliteiten.

Reageer op dit artikel