nieuws

Webshop voor Sergio Herman

Restaurant

Driesterrenchef Sergio Herman start in juni van dit jaar met een internetwinkel. Hij gaat oliën, azijnen, wijnen, servies, werkkleding en dergelijke verkopen. Ook verkoopt de chef van Oud Sluis gesigneerde exemplaren van zijn boeken.

Webshop voor Sergio Herman

Volgens Jacco La Gasse, manager van Hermans restaurant Pure C in Cadzand, gaat de sterrenchef zijn naam niet verbinden aan allerlei keukenattributen zoals Herman den Blijker dat bijvoorbeeld wel doet.

Pure C

‘We willen dat alle producten die we gaan verkopen Sergio’s liefde voor kwaliteit uitstralen,’ zegt restaurantmanager La Gasse in de Belgische krant Het Nieuwsblad.

Assortiment webshop

Het assortiment omvat onder meer het servies dat de Limburgse porseleinkunstenaar Piet Stockmans voor Sergio Herman ontwerpt. Maar de winkel gaat ook zilveren frietvorkjes verkopen, lederen messen etuis maar ook de olie, azijn en de wijnen die de chef in de keuken gebruikt.

De webshop gaat in juni van start en zal ook dienstdoen als de portaalsite voor de restaurants Oud Sluis en Pure C.

Reageer op dit artikel